Opinie

Opinie i komentarze naszych klientów

 

Polecam, dzisiaj wspólnie skomponowałyśmy piękny bukiet 💐😊

Agnieszka 15 III 2019

 

Bukiety cudowne kwiaty piękne mają talent 🙂

Anna 13 III 2019

 

Mój najpiękniejszy aloes jest właśnie od was

Katarzyna 21 XII 2018

 

Błyskawiczny kontakt. Elastyczność i świadczenie usług na odległość. Polecam gorąco.

Małgorzata 6 XI 2018

 

Miałam okazję poznać ludzi tworzących to klimatyczne miejsce i z całego serca polecam! Pracownicy zawsze chcą jak najlepiej doradzić klientom czy to w doborze kwiatów do mieszkania czy w oprawie przyjęcia weselnego :) znają się na swojej pracy, a przede wszystkim kochają to co robią ! Jeśli potrzebne są kwiaty to tylko Grasz w zielone ? ☘️☘️

Kinga 25 VIII 2018

 

Szczerze wszystkim parom organizującym wesele polecam kwiaciarnie grasz w zielone. Panie Zbigniewie dziękuję za zaangażowanie, sala weselna wygladala bajkowo, bukiet slubny byl przeuroczy, a pergola z monsterami robiła furorę na zdjęciach. Dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy:)

Agata 8 VII 2018

 

Najlepsze miejsce w Lublinie! Najpierw skorzystał z nich mój brat, a że starsi wiedzą lepiej, ja również z ich usług skorzystałam. Jestem bardziej niż zadowolona. Zajęli się nie tylko bukietami, butonierkami, ozdobieniem samochodu, ale również wystrojem całego kościoła. Było pięknie, delikatnie i z klasą. Jeżeli szukacie Kwiaciarni to tylko Grasz w zielone? Pozdrawiam cieplutko całą ekipę – jesteście Najlepsi !

Dorota 30 VII 2018

 

Nie musiałam wiele mówić: podałam ogólny styl oraz kolorystykę i otrzymałam bukiet i wianek jak ze snu :) Świeże kwiaty, przetrwały nie tylko długą podróż (na którą zostały świetnie zabezpieczone), ale również całą intensywną noc 😉 Co więcej profesjonalne podejście Pana Zbyszka i telefon z pytaniem o stan kwiatów po podróży miło mnie zaskoczyły :)
Bardzo serdecznie polecam.

Klaudia 13 VII 2018

 

Dostałam najpiękniejszą wiązankę ślubną jaką mogłam sobie wymarzyć kiedykolwiek. Każdy detal dopracowany w 100%. Współpraca z tą kwiaciarnią to czysta przyjemność ze względu na pełen profesjonalizm i wybitne umiejętności. Jeśli kiedykolwiek będę potrzebować kompozycji kwiatowej bez namysłu powrócę właśnie tu. Bardzo serdecznie dziękuję i gorąco polecam.

Dorota 8 X 2017

 

To jakie bukiety robi pan Zbigniew jest nie do opisania. Wszystkie moje myśli i wizje ubrał w słowa. Powstał z tego mój wymarzony bukiet. Lepiej trafić nie można. Współpraca na poziomie, jakiego próżno szukać w innych miejscach. Wiedza o kwiatach i trendach ogromna. Polecam serdecznie!

Katarzyna 9 XII 2016

 

Piękne bukiety ślubne i dekoracja sali jeszcze raz dziękuje.

Diana 20 IX 2016

 

Super kontakt i cudne kwiaty

Paweł 17 VIII 2016

 

Najlepsza Kwiaciarnia w Lublinie, tworzona z pasją, z miłości do piękna, bo Zbyszek ma to co.

6 IV 2016

 

Bardzo dobry kontakt, 100 % wywiązywanie się z zamówień, dobre ceny, polecam wszystkim !

Łukasz 21 II 2016

 

Za śliczne kwiaty zarówno cięte jak i doniczkowe, realizowanie moich zamówień-fanaberii, rady odnośnie pielęgnacji i znoszenie miliona moich pytań :) pozdrawiam serdecznie.

Dorota 7 XI 2015

 

Kreatywność + świetny gust = 100% satysfakcji klienta. Polecam, to miejsce zdecydowanie wyróżnia się na mapie lubelskich kwiaciarni.

Tomek 24 IX 2015

© Grasz w zielone? 2015 . Wszystkie prawa zastrzeżone. | Studio Lando

Powrót na górę strony